Vakantiehuizen Spanje vindt u in Waarheenmetvakantie.nl

Reserveer rechtstreeks een vakantiehuis bij de eigenaar

In de Europese vakantieportal Waarheenmetvakantie.nl vindt u een groot en gevarieerd aanbod vakantiehuizen Spanje, die u rechtstreeks kunt huren van de eigenaren. Vaak zijn de huurprijzen lager dan wanneer u een vakantiehuis huurt via een reisbureau of touroperator. Een ander belangrijk punt is, dat de vakantiehuizen Spanje meestal op de mooiste plekjes liggen. Dat is op zichzelf niet zo verwonderlijk, want meestal verhuren de eigenaren hun eigen vakantiehuis in Spanje. Zij hebben dit ooit gekocht vanwege de ligging en bouw. Onderstaand vindt u een greep van vakantiehuizen Spanje in Waarheenmetvakantie.nl:

Voor een actueel overzicht van beschikbare vakantiehuizen Spanje bezoekt u de rubriek accommodaties Spanje

Waar moet u beslist op letten bij een rechtstreekse reservering?


Wanneer u rechtstreeks een vakantiehuis Spanje reserveert controleer dan altijd of er over het desbetreffende vakantiehuis geen klachten op Google staan. Daarnaast adviseren wij u nadrukkelijk om bij voorkeur geen aanbetaling te doen of deze tot een minimum bedrag te beperken. Als u rechtstreeks reserveert kunt u namelijk niet terugvallen op een calamiteiten fonds als de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Deze zekerheid heeft u wel wanneer u via een reisbureau of touroperator reserveert. Dit is een van de redenen dat vakantiehuizen Spanje die u rechtstreeks reserveert aantrekkelijker geprijsd zijn.

U tussenoplossing is wanneer u een of meerdere vakantiehuizen Spanje boekt via het Spaans verkeersbureau. Mocht zich dan een probleem voordoen, dan is de kans aanwezig dat men u te hulp schiet. Wij hebben hier zowel positieve als negatieve voorbeelden van. Echter de prijzen voor vakantiehuizen Spanje liggen op het niveau van de reisbureaus.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbad last minute aanbiedingen? Schrijf u dan gratis in via het blok “ last minute aanbiedingen ontvangen” op de homepage.

Peniscola 6 pers. woning in resort Zonnig appartement in Benicasim

 

Touroperators


Meer organisaties tonen