Over ons

Waarheenmetvakantie.nl is een initiatief van multimediale uitgeverij 2Vanhorssen.com en RVP webdevelopment. Als multimediale uitgeverij zijn wij al tientallen jaren actief op het gebied van traditionele- en nieuwe media. Zo brengen wij onder het label 2BC in eigen beheer kwalitatieve boeken uit als ‘De keuze is aan U – Godfrey Vanhees’ en kunt u ons inschakelen voor het ontwikkelen van professionele maatwerk brochures en magazines. Onze online initiatieven zijn innovatief, toegankelijk en onderscheiden zich door hun onafhankelijke informatieve karakter. Een spraakmakend voorbeeld is de SEO boost zoekmachine voor bedrijven, overheden en non-profitorganisaties. Een presentatiepagina geeft uw zakelijke website een meetbare SEO Boost binnen de zoekmachines. Doe de test het kost niets.

Dat geldt ook voor Waarheenmetvakantie.nl. In deze vakantieportal vindt u over elk Europees land relevante toeristische informatie die van belang is wanneer u zich aan het oriënteren bent. Naast redactionele informatie vindt u bij de redactie van elk land, onder de rubriek accommodaties, een breed aanbod accommodaties die u rechtstreeks kunt boeken.  Zo slaat u twee vliegen in één klap. Wanneer u rechtstreeks reserveert bent u meestal aanmerkelijk voordeliger uit. Daar staat tegenover, dat u altijd terughoudend moet zijn met het doen van aanbetalingen. Controleer referenties en klachten via de toonaangevende zoekmachines.

Reisorganisaties en verhuurders van accommodaties kunnen onbeperkt gratis adverteren of tegen geringe betaling gebruik maken van een groot aantal extra’s. Zo wordt een betaalde Gouden Vakantietip doorgeplaatst naar andere toonaangevende toeristische platforms en gratis geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google en Bing. Deze dienst kunnen wij gratis aanbieden omdat 2Vanhorssen.com al 21 jaar beschikt over de SEO specialist MKB. Kortom maak optimaal gebruik van Waarheenmetvakantie.nl

footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen