Advertentietarieven Waarheenmetvakantie.nl 2024

Waarheenmetvakantie.nl is een onafhankelijk advertentie- en redactieplatform, dat zelfstandig opereert en aan geen enkele toeristische organisatie verbonden is. Particulieren, klein zakelijke bedrijven en touroperators kunnen in Waarheenmetvakantie.nl hun vakantie accommodatie(s), reizen en diensten onder de aandacht brengen van een reislustig publiek. 

U kunt kiezen uit de volgende advertentievormen:

Vakantietip (Gratis)

Een Vakantietip is de voordeligste vorm van adverteren. Een Vakantietip is namelijk gratis. U kunt steeds onder één rubriek gedurende een periode van 4 weken onbeperkt gratis advertenties plaatsen. In een Vakantietip kunt u naast tekst gebruik maken van een 5 foto’s. Een Vakantietip kent wel de nodige restricties. Zo wordt een Vakantietip binnen een provincie / land geplaatst onder de Gouden Vakantietips; Een Vakantietip wordt niet doorgeplaatst in de Vakantie Top-10 op de homepage en een Vakantietip wordt niet SEO geoptimaliseerd voor de zoekmachines. 

Plaats gratis een Vakantietip

Gouden vakantietip inclusief Gratis vakantieblog

Een Gouden vakantietip lijkt qua opzet op de gratis Vakantietip. De promotionele mogelijkheden van een Gouden vakantietip zijn echter vele malen groter. De Gouden vakantietip is een betaalde advertentie, die tijdens de aktieperiode in een aangepaste vorm steeds 2 weken per periode van 4 weken gratis doorgeplaatst wordt in Marktplaats en Tweedehands.net. Samen zijn deze websites goed voor meer dan 14.000.000 bezoekers per maand. Tevens heeft een Gouden vakantietip de beschikking over een groot aantal extra’s. Een Gouden vakantietip wordt binnen een rubriek altijd boven alle gratis Vakantietips geplaatst. Bovendien krijgt een Gouden vakantietip een herkenbare uitstraling. Ook de presentatie mogelijkheden zijn groter. Bij een Gouden vakantietip kan men onder andere een videofilm en een webcamlink plaatsen. Een Gouden vakantietip wordt automatisch doorgeplaatst in de Vakantie Top-10 op de homepage en als bonus SEO geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. Uw advertentie wordt hier dus ook gezien en gevonden. Tevens mogen Gouden Vakantietips adverteerders gratis een vakantieblog plaatsen in de rubriek Blogs op de homepage en worden de leukste blogs doorgeplaatst naar onze social media. Het tarief voor een Gouden vakantietip is als volgt:

Aantal weken     

Bedrag excl. btw   

Korting excl. btw

4 weken

€    12,50

-

8 weken

€    23,99

€     1,01 korting

26 weken

€    69,99

€   11,26 korting

52 weken

€  124,99

€   37,51 korting

Bovenstaande tarieven zijn exclusief 21% btw

Plaats een Gouden vakantietip

Banners

Voor bedrijven heeft Waarheenmetvakantie.nl aantrekkelijke banner posities beschikbaar. De Banner formaten die wij voor u ter beschikking hebben zijn: 468 * 60 pixels, 120 * 600 pixels, 160 * 600 pixels, 180 * 150 en 300 * 250 pixels. Tarieven op aanvraag.

Tekst links 

Een tekstlink is een woord of korte zin die geplaatst wordt in een redactioneel artikel en die wordt doorgelinkt naar een pagina op de website van een adverteerder. Prijs op aanvraag. 

Advertorials

In het WMV magazine bestaat de mogelijkheid om advertorials te plaatsen. Prijs op aanvraag, omdat deze afhankelijk is van het aantal abonnees die het WMV magazine ontvangen.    

Voor meer informatie over adverteren in Waarheenmetvakantie.nl belt u tijdens kantooruren telefoon 0344 - 846 530 of stuurt u een e-mail naar verkoop@waarheenmetvakantie.nl

footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen