Gepubliceerd op 11 Mei 2024 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  13-05-2024 16:18)

Meer dan 25.000 reislustige bezoekers per maand 

Voorbeeld Google eerste week mei 2024 

Bezoekers Waarheenmetvakantie.nl per week 2024

Steeds meer particuliere- en klein zakelijke eigenaren van vakantie accommodaties in Nederland weten Waarheenmetvakantie.nl te vinden. Dit hebben wij te danken aan mond-tot-mond reclame en het feit dat een van onze eigenaren de SEO specialist MKB is. Verhuurders van vakantie accommodaties krijgen steeds meer aanvragen en reserveringen op hun advertentie in Waarheenmetvakantie.nl. En daar zijn wij als team trots op, want wij zijn een zelfstandig bedrijf dat volledig onafhankelijk is.   

Bezoekers aantallen waarheenmetvakantie.nl 

Regelmatig wordt aan ons gevraagd hoeveel unieke bezoekers Waarheenmetvakantie.nl gemiddeld krijgt. Dat zijn er gemiddeld per maand inmiddels meer dan 25.000. Ter ondersteuning hebben wij de statistieken van Google toegevoegd periode 03.05.2024 t/m 09.05.2024. Een voor ons ongunstige week, omdat dan de Meivakantie is. Zoals u kunt zien hebben wij in een relatief rustige week ruim 5.660 unieke bezoekers.

25.000 reislustige bezoekers per maand

Gratis en betaald adverteren in Waarheenmetvakantie.nl is mogelijk 

In waarheenmetvakantie.nl kunt u zowel met een gratis VakantieTip als betaald adverteren (Gouden VakantieTip). Wanneer u voor een Gouden vakantietip kiest dan kunt u ook gratis een reisblog plaatsen, waarin u de regio of bestemming gratis uitvoerig kunt promoten. Maak als eigenaar van een vakantie accommodatie, touroperator,  verkeersbureau, reisbureau,  luchtvaartmaatschappij of Ferry maatschappij gratis gebruik van Waarheenmetvakantie.

Namens de redactie van Waarheenmetvakantie.nl wensen wij u veel aanvragen en reserveringen toe. 
 


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen