Gepubliceerd op 31 April 2020 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  03-04-2020 15:40)

Afgelegen vakantie accommodaties Nederland in trek

Vooral gezinnen met jonge kinderen en 50-plussers

Ondanks de ingrijpende gevolgen van de corona crisis is er een toenemende belangstelling voor afgelegen vakantie accommodaties in ons eigen land. Dit toont een telefonische enquête aan, die gehouden is onder particuliere- en klein zakelijke aanbieders van vakantie accommodaties en eigenaren die een Bed and Breakfast exploiteren.

We hebben het hier vooral over afgelegen vakantiewoningen, stacaravans en blokhutten in een natuurlijke omgeving waar de kans dat men derden ontmoet tot een minimum beperkt is. Daarnaast zien we dat er ook belangstelling is voor woonarken en zelfs zeil- en motorjachten die beschikken over meerdere slaapplaatsen.     

Afgelegen vakantie accommodaties Nederland in trek 

Het zijn vooral gezinnen met jonge kinderen, die een afgelegen vakantie accommodatie willen huren om te ontsnappen aan de stress die in veel gezinnen vanwege de noodzakelijke quarantaine maatregelen is ontstaan. Daarnaast zijn het ook vitale 50-plussers, die voor de corona crisis al een dergelijke accommodatie hadden gehuurd. Het zijn vooral liefhebbers van een actieve fiets- wandel- zeil- of vaarvakantie.

Veel van deze bijzondere vakantie accommodaties kunt u vinden in Waarheenmetvakantie.nl en Marktplaats.nl en rechtstreeks reserveren bij de eigenaren. Houdt u echter wel aan de richtlijnen die door de overheid worden aangegeven.

Enkele voorbeelden van afgelegen accommodaties:

Boerderij appartementen Mechelen – Zuid-Limburg

3 vrijstaande vakantiebungalows in rustige, bosrijke omgeving


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen