Gepubliceerd op 21 Oktober 2023 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  22-10-2023 17:24)

Breng de kerstvakantie door in België

Heerlijk genieten van de vele kerstmarkten en de schitterende natuur van de Ardennen

Chalet huren in de Ardennen

De kerstvakantie is het ideale moment om er even tussenuit te gaan. Wil je niet te ver van huis? België kan dan een goede locatie zijn voor een vakantie rondom en tijdens de Kerstdagen. In België wordt kerst groots gevierd. Dit doen ze met prachtige versieringen en bruisende kerstmarkten.

Neem je alles liever in alle rust tot je? Dan kan je kiezen voor een Kerst in de natuur. Zo is het onder gezinnen en families erg populair om rond kerst een huisje te huren in de Ardennen. In België is er voor iedereen wel wat te vinden in de kerstvakantie.

Grote keuze kerstmarkten in België

Net als in Duitsland houden ze in België van kerstmarkten. Iedere grote stad heeft wel een grote kerstmarkt. Met name de Belgische hoofdstad Brussel staat bekend om haar enorme kerstmarkt, maar ook de kerstmarkten van Gent, Leuven en Luik zijn een bezoekje waard.

Houd je van lekker eten en snuffel je graag rond tussen de koopjes? Dan is de kerstmarkt in België echt wat voor je. Zowel voor volwassenen als kinderen zijn de kerstmarkten een feest. Voor kinderen is er veel animatie te vinden. Hierdoor hebben de kinderen wat te doen, terwijl de volwassenen de markt kunnen ontdekken.

Kerst vieren in de unieke natuur

Geniet je liever samen met je gezin of familie van alle rust tijdens kerst, en wil je toch op vakantie? Een huisje huren in de buurt van de Ardennen is dan een goed idee. Vanuit de Ardennen kan je gemakkelijk naar de grote steden voor een kerstmarkt.

Ook als je graag geniet van het winterlandschap en een actieve Kerst zoekt, kan dit in de Ardennen. De Ardennen zijn erg geschikt voor lange wandelingen. Als je de hoogte een beetje opzoekt, kun je hier zelfs op wintersport. Kijk hier voor alle accommodaties in België!


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen