Gepubliceerd op 5 Januari 2024 door Godfrey Vanhees. 

De Witte Brugh appartementen de parel van Ameland

Luxe en comfort gaan samen met een unieke natuur en landschap

© De Witte Brugh Ameland

Wanneer u met uw partner of gezin even heerlijk op adem wilt komen in een totaal andere omgeving hoeft u niet ver te reizen. Op het Waddeneiland Ameland vindt u in het plaatsje Buren het werkelijk unieke vakantieverblijf De Witte Brugh, dat beschikt over maar liefst acht nieuwe eigentijdse top appartementen. Deze appartementen onderscheiden zich elk qua inrichting. Zonder overdrijven mag gesteld worden, dat de eigenaren van de Witte Brugh appartement er in geslaagd zijn elk appartement een unieke en sfeervolle inrichting te geven waar gasten zich gewaardeerd zullen voelen.

© De Witte Brugh Ameland

De buitenzijde van De Witte Brugh accommodatie, waarin de luxe appartementen gevestigd zijn, heeft de uitstraling van de voormalige boerderij. Elk appartement op de eerste verdieping heeft bovendien een loggia. De appartementen op de begane grond hebben een privé terras met een tuin. Dus ook op dit gebied is rekening gehouden met uw privacy. Daarnaast vinden wij service, persoonlijke benadering en kwaliteit erg belangrijk. Wij staan dan ook 24/7 voor u klaar, om een bijdrage aan een onvergetelijke vakantiebeleving te geven op Ameland.

Waarom is een vakantie op Ameland een aanrader?

Voor liefhebbers van een actieve vakantie is op Ameland veel te doen. Als gast kunt u hier heerlijk ontspannen. U kunt bijvoorbeeld meegaan met de robbenboot en zeehonden spotten, heerlijk gaan fietsen over het eiland, op forellen gaan vissen in een van de vijvers, een bezoek brengen aan het Amelander museum, gaan genieten van de zuivere lucht, de weldadige rust en de kwalitatief hoogwaardige producten. Zeker de producten met het Amelander keurmerk bevelen wij onze gasten aan. Wanneer u moe maar voldaan naar uw appartement terugkeert, hoeft u natuurlijk niet zelf te gaan koken. U kunt zich heerlijk laten verwennen bij een van de eetgelegenheden op het eiland. En dankzij de zuivere zeelucht smaakt het eten u gegarandeerd opperbest.

De Witte Brugh opent in maart 2024 een groepsaccommodatie die plaats biedt aan 11 personen. Bij uitstek geschikt voor een korte familie vakantie. Tevens ideaal voor een zakelijke kick-off meeting met een management team of groepstraining. En mocht er te weinig ruimte zijn, dan kunnen natuurlijk extra appartementen worden gehuurd.

Last-minute aanbieding januari en februari 2024

Op Ameland valt elk seizoen veel te zien en genieten. Om ook u dit te laten ervaren kunt u tegen een gereduceerd tarief in januari en februari 2024 een van de 8 luxe en sfeervolle appartementen boeken in De Witte Brugh appartementen in Buren. Om voor deze speciale last-minute aanbieding in aanmerking te kunnen komen belt u rechtstreeks 06 - 19 01 98 05 of stuurt u een email naar Info@dewittebrugh.nl

© De Witte Brugh Ameland


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen