Gepubliceerd op 9 September 2021 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  15-09-2021 12:17)

Geniet van een ontspannen vakantie in het hooggebergte de Karpaten

Slowakije chalets domein Mladost

De Karpaten is een unieke streek met beschermde bossen, wilde dieren en prachtige bloem- en plantsoorten. Midden in dit gebied bevindt zich het domein Mladost. Deze twee chalets hebben een karakteristieke, Zwitserse chaletstijl, geheel in harmonie met de omgeving. Dit domein ligt in het stadje Brezova pod Bradlom in het westen van Slowakije en bestaat uit twee chalets met een totale capaciteit van 50 gasten. Het domein wordt slechts aan één familie of groep tegelijkertijd verhuurd, zodat u kunt genieten van volledige rust en privacy.

Slowakije is een prachtig land voor een vakantie. Het land kent een continentaal klimaat waardoor de zomers aangenaam warm zijn en er in de wintermaanden wintersport kan worden beoefend op de pistes van de vele bergen. Brezova pod Bradlom is vanaf Nederland goed te bereiken met de auto. Wanneer u ervoor kiest om te vliegen, kunt u tegen een vergoeding worden opgehaald vanaf het vliegveld. 

In de omgeving van Brezova pod Bradlom is voor jong en oud genoeg te beleven, denk aan: mountainbiken, rotsklimmen, wandelen en zwemmen. Ook is er de mogelijkheid om een tent te huren om één of meerdere nachten te kamperen in de bosrijke omgeving. Een ongekende ervaring waarbij u van dichtbij de flora en fauna van de Karpaten kunt ontdekken.

Piestany en Bratislava zijn ideale plaatsen om te bezoeken tijdens een dagtrip. Piestany ligt op slechts 27 km van Mladost en is een klein en gezellig stadje dat bekend staat om haar kuuroord met hete bronnen. Het stadje heeft een pittoresk centrum en een mooie ligging aan de Váh rivier.

Bratislava, de hoofdstad van Slowakije, ligt op zo’n 85 km vanaf Mladost. De stad ligt aan de rivier de Donau en aan de voet van het indrukwekkende Bratislavský hrad (burcht van Bratislava). 

Slowakije is uitgeroepen tot een van de veiligste landen van Europa. Daarnaast is het eten en drinken hier ook relatief goedkoop in vergelijking met andere Europese landen. Dit maakt Slowakije het een uitermate geschikte bestemming voor een gezins- of groepsvakantie.

Bent u benieuwd naar ander accommodaties in Slowakije?  Kijk voor overige vakantiehuizen in deze regio in de rubriek vakantie accommodaties Slowakije


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen