Gepubliceerd op 26 Augustus 2021 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  11-08-2021 14:04)

Geniet van het beste uit de Bloemenstreek aan zee

Houdt u van strand en de zilte zeelucht tijdens uw vakantie? Dan bent u bij vakantiehuis Ruigenhoek aan het juiste adres. Deze twee landelijk gelegen luxe vakantiewoningen, net buiten het dorp De Zilk, zijn de perfecte uitvalsbasis voor dagtripjes en strandbezoek. Daarnaast liggen de vakantiehuisjes aan het natuurgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

De twee vakantiehuisjes bestaan uit een comfortabel en modern verblijf voor maximaal 12 personen en een knus appartement c.q. gastenverblijf voor 4 personen op de begaande grond. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van de sauna (op hout gestookt), de buitendouche of genieten met een glaasje wijn bij de binnen- of buiten openhaard.

Vakantiehuis Ruigenhoek

In de omgeving van vakantiehuizen Ruigenhoek is er voor jong en oud genoeg te beleven. Voor een actieve vakantie kunt u in de buurt heerlijk wandelen. De Amsterdamse Waterleidingduinen zijn zeker het bezoeken waard aangezien u hier kunt genieten van het mooie natuurreservaat. Een aanrader voor een uitgebreide lunch is Strandrestaurant Nederzandt. Daarnaast is het strand van Langevelderslag binnen een uur te bereiken en Zandvoort in twee uur.

De mooiste fietsroute in de streek is de Bollenstreek Kustroute. Dit is een fietsroute van 39 km waar u de kust kunt combineren met de kleurrijke panorama’s van de bloeiende tulpen. 

Op slechts 5 km vanaf het vakantiehuis bevindt zich de Keukenhof, waar jaarlijks meer dan 7 miljoenen tulpen in bloei staan. Hier kunt het schouwspel van de kleurrijke tulpen bewonderen tussen eind maart en de derde week van mei.

Voor de liefhebbers van cultuur is kunsttheater De Muze een aanrader. Geniet hier van actuele films en bekende theatervoorstellingen. Andere musea in de buurt zijn het Space Expo, om alles te leren over sterren en planeten, en het Atlantikwall-museum over de geschiedenis van Noordwijk tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Kortom, in de omgeving van de vakantiehuizen Ruigenhoek is genoeg te beleven voor zowel een ontspannende, sportieve als een culturele vakantie.

Voor meer accommodaties in deze regio, verwijzen wij graag u naar de rubriek vakantie accommodaties .

Irene van Dijk – Redactie Waarheenmetvakantie.nl


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen