Gepubliceerd op 29 Januari 2021 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  29-01-2021 19:14)

Interlaken de meest complete vakantieregio van Zwitserland

Genieten en nog eens genieten op slechts 8 uur rijden

In de regio Interlaken (Berner-Oberland) vindt u niet alleen imposante bergen, azuurblauwe meren en een adembenemende natuur. In deze unieke regio komt u als toerist absoluut tijd tekort om alles te zien en te beleven. Hierover straks meer informatie.

Vakantie Zwitserland

Zwitserland heeft het imago dat het een duur vakantieland is. Voor een deel is dat ook zo. Zeker wanneer u gebruik maakt van de faciliteiten van een hotel. U betaalt in Interlaken dan de hoofdprijs. Wanneer u op vakantie gaat met het gezin adviseren wij u te gaan kiezen voor een camping of een royaal appartement te huren bij particulieren. Deze royale appartementen zijn vaak de beneden verdieping van een chalet. Deze worden door de eigenaren vaak verhuurd om de kosten te dekken, want ook voor de lokale bevolking is Zwitserland prijzig te noemen. U kunt deze appartementen in de regio Interlaken rechtstreeks huren via de website van Interlaken.ch/unterkünfte. U zult al vrij snel ontdekken dat de prijzen volledig overeenkomen met die in Nederland.

Hetzelfde geldt voor campings die op unieke locaties liggen en beschikken over alle faciliteiten. Deze kunt u vinden via Interlaken.ch/campings. Wanneer u in de gelegenheid bent zijn ***** camping Jungfrau in Lauterbrunnen en camping Manor Farm Unterseen absolute aanraders. Ook hier zult u merken dat de prijzen overeenkomen met Nederland. Voor de dagelijkse levensbehoeften doet u er verstandig aan om deze te halen bij de supermarkten Migros of de Coop. Hier kunt u bovendien voor betaalbaar budget lunchen of dineren wanneer u geen zin heeft om te koken tijden uw vakantie.

Gaat u op vakantie met een gezin en heeft u nog schoolgaande kinderen dan moet u beslist gebruik maken van regionale abonnementen. U kunt dan vrij reizen met de trein of bus en ontvangt hoge kortingen wanneer u attracties wilt gaan bezoeken. En die zijn er in de gehele regio. Onderstaand vindt u een overzicht van enkele bekende:

Skydive Interlaken

Dit zijn slechts enkele van de vele attracties die u beslist gedaan moet hebben. Daarnaast leent het unieke landschap zich voor het maken van wandelingen en fietstochten.

Na een ontspannende dag kunt u in Interlaken heerlijk genieten op een van de vele terrasjes, En wanneer u van een gokje houdt, dan bent u van harte welkom in het casino. Bent u op zoek naar vakantie bestemming die werkelijk alles te bieden heeft dan bevelen wij de regio Interlaken beslist bij u aan. In Waarheenmetvakantie.nl vindt u uitgebreide informatie over Zwitserland en accommodaties die u rechtstreeks kunt huren van particuliere en klein zakelijke verhuurders. Raadpleeg hiervoor de link vakantie Zwitserland


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen