Gepubliceerd op 6 December 2023 door Godfrey Vanhees. 

Luxe 8 persoons vakantievilla Winterberg te huur 

Nog weken vrij in december 2023 en januari 2024

Luxe 8 persoons vakantievilla Winterberg

’s Winters is Winterberg het ideale skioord voor iedereen die van skiën en snowboarden houdt. Van december tot maart geniet u gegarandeerd van de sneeuw. De sneeuwkwaliteit wordt op diverse pistes op kwaliteit gehouden met sneeuwkanonnen. Dankzij de vele blauwe en rode skipistes is het heel toegankelijk voor beginners. De kleine en overzichtelijke skipiste Postwiese ligt voor uw deur, inclusief een skischool en skiverhuur. Hier kunt u uw kinderen gerust de hele dag veilig buiten laten skiën. Dat maakt het tot een veilig avontuur voor gezinnen, collega’s of andere groepen met gevarieerde niveaus.

In Winterberg is erg veel te doen. Na een actieve dag in de natuur komt u helemaal tot rust in uw luxe vakantievilla met eigen sauna en whirlpool. Villa Alexander is gelegen in Neuastenberg. Dit is een karakteristiek wintersportdorpje op slechts vijf minuten rijden van Winterberg. Als u ’s morgens opstaat, kijkt u vanaf de ontbijttafel uit op de skipiste van Postwiese. Het is zeer overzichtelijk skigebied, waardoor u uw kinderen gerust naar buiten kunt laten terwijl u nog van de koffie geniet. Vanuit hier kunt u ’s winters allerlei activiteiten ondernemen.

De redactie van Waarheenmetvakantie.nl vindt dit een echte aanrader. Raadpleeg voor meer informatie of reserveringen de link luxe vakantievilla Winterberg

 

 


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen