Gepubliceerd op 4 Februari 2021 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  04-02-2021 10:20)

Ontdek Mayrhofen ieder seizoen de perfecte vakantie

Geniet van een vakantie in de Oostenrijkse bergen

Ontdek Mayrhofen

In Mayrhofen is ieder seizoen genoeg te zien en beleven. Een unieke ervaring is de Peter-Habeler-Runde. Dit is een wandeltocht die bestaat uit zes etappes. Het is een flinke wandeling, maar natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een gedeelte hiervan te lopen. De prachtige bergen en dalen zullen u versteld doen staan.

Bent u op zoek naar een accommodatie in Mayrhofen? Via www.waarheenmetvakantie.nl kunt u voordelig een prachtige vakantiewoning boeken met uniek uitzicht over het Zillertal. Dit chalet heeft zes slaapplaatsen en met de (ski)bushalte voor de deur hoeft u geen kostbare tijd in de sneeuw te verliezen. Om deze accommodatie te boeken gaat u naar: chalet Hippach Mayrhofen

Er zijn drie skigebieden in de buurt, u heeft dus volop keuze. Deze skigebieden zijn Zillertal Arena, Zillertal 3000 en Hoch Zillertal. Met maar liefst 142 km aan piste is Mayrhofen een van de grootste aaneengesloten skigebieden van Oostenrijk. Na het skiën of snowboarden biedt Mayrhofen tal van leuke bars, restaurantjes en winkels. Het centrum is erg gezellig en vol met leven.

Naast skiën in de winter, is er zomers in Mayrhofen ook genoeg te beleven. Een unieke ervaring is de Peter-Habeler-Runde. Dit is een wandeltocht die bestaat uit zes etappes. Het is een flinke wandeling, maar natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een gedeelte te lopen. De prachtige bergen en dalen zullen u versteld doen staan.

Een andere leuke activiteit is het bezoeken van de Stillup Stausee. Via slingerende weggetjes komt u in een omgeving waar u heerlijk kunt wandelen met prachtige flora en fauna. De wandeling leidt u de vallei in, hier lijkt het alsof u in een sprookje bent beland. Beschouw het helderblauwe stuwmeer en bewonder tal van watervallen onderweg.

Voor een heerlijk restaurant met traditioneel Oostenrijks eten bent u aan het juiste adres bij: Gasser Metzgerei, Kostner, Gasthof Perauer of Restaurant Ländenhof.

Mayrhofen is ook een uitermate geschikte locatie als uitvalsbasis om plaatsen in de buurt te ontdekken. Zo ligt Zell am See op slechts 16 km afstand en Salzburg op 44 km.


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen