Gepubliceerd op 20 Februari 2024 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  24-02-2024 07:21)

Prachtig chalet Zwitserland met fantastisch uitzicht op gletsjer

Actief relaxen in de Zwitserse Alpen en het ontbreekt u niet aan luxe

Wilt u op wintersport gaan, maar heeft u geen behoefte aan die toeristische hotels, dan kunt u alsnog terecht in Zwitserland. Midden in de Zwitserse Alpen vindt u het pittoreske Fieschertal met daarin het Chalet Jewel. We kunnen u vertellen, het is een echt juweeltje!

© Chalet Jewel Zwitserland

Het chalet biedt een prachtige omgeving om te verkennen. Het maakt niet uit of u nu wilt wintersporten of gewoon wilt genieten van de omgeving, Chalet Jewel biedt de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie naar de Zwitserse Alpen. Het chalet bevindt zich in het skigebied Wallis, aan de voet van de Aletschgletsjer. Vanuit het chalet heb je prachtig uitzicht op de gletsjer. Als u nog een uitvalsbasis zoekt voor uw hele gezin? In dit chalet kunt u met 16 personen verblijven.

De eigenaar van het chalet doet er alles aan om u een warm welkom te geven. U wordt ontvangen door gastvrouw Manuela. Zij zorgt ervoor dat u niets tekort komt tijdens uw verblijf. In het chalet komt u ook niets tekort. Chalet Jewel is voorzien van een moderne keuken, een ruime badkamer en comfortabele slaapkamers. Parkeren kan op de eigen parkeergelegenheid van Chalet Jewel. Wilt u tijdens het verblijf genieten van het weer en de omgeving? Het chalet is uitgerust met een tuin op het zuiden. Hier kunt u heerlijk ontbijten aan de tafel of zonnen in de ligstoelen. Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen in de tuin. Het chalet heeft een kleine speeltuin waar de kleintjes zich helemaal uit kunnen leven.

© Chalet Jewel Zwitserland

 

Wat is er te doen in de omgeving?

In de omgeving is genoeg te doen. In het skigebied kunt u terecht voor de volgende actieve uitjes:

  • Skiën of snowboarden in de Aletsch Arena
  • Langlaufen in Goms
  • Wandelen van het chalet naar Aspi-Titer Hangbrug
  • Paragliden over de Aletsch Arena
  • Een wandeltocht door de Aletsch Arena of over de Aletschgletsjer

Bent u meer van het relaxen? Dan zijn de volgende uitjes perfect voor u:

  • Golven in Goms
  • Thermalbaden in Brigerbad
  • Dagje Milaan met de trein

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in chalet Jewel bezoek dan de website .Leest u dit vakantieblog op het moment dat Chalet Jewel al is volgeboekt? Niet getreurd. Op Waarheen met vakantie vindt u nog enkele Zwitserse accommodaties onder vakantie Zwitserland!


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen