Gepubliceerd op 10 April 2020 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  10-04-2020 16:36)

Rondreis door Europa tijdens Corana-tijd kan

 

Rondreis door Europa tijdens Corona-tijd kan

Geniet van alle mooie vakantieplekken binnen Europa

Een toenemend aantal mensen zegt aan vakantie toe te zijn en kijkt naar de zomerperiode uit. Zolang er geen medicijn / vaccin is gevonden voor Corona is de kans dat men deze zomer met het gezin op vakantie kan gaan vrijwel uitgesloten. Hoogstens kan men in eigen land een vrijstaand vakantiehuisje huren, bij een Bed & Breakfast of een hotel een arrangement boeken of naar een bungalowpark of camping gaan. Een vakantie in het buitenland moet men gewoon vergeten.

Vakantie in eigen land of wordt het Rund um Hause

Dat steeds meer mensen ook tot deze conclusie komen zien we als redactie van Waarheenmetvakantie.nl terug in de toenemende belangstelling voor accommodaties Nederland de afgelopen 2 weken. Het aantal zoekopdrachten is sterk gestegen en deze berichten horen wij terug van verhuurders van vakantieaccommodaties in Nederland. Maar ook hier geldt dat we ons als bevolking zullen moeten houden aan de nieuwe social distance norm van anderhalve meter. Anders kunnen we ook in eigen land vakantie vergeten.

Maak een virtuele rondreis door Europa en geniet van unieke beelden

Een vakantie in het buitenland zit er onzes inziens deze zomer niet in. Als redactie van Waarheenmetvakantie.nl denken wij dat het te kort dag is. Toch willen wij u in de gelegenheid stellen om ook tijdens de Corona-tijd een virtuele rondreis door Europa te maken. Als redactie hebben wij van elk Europees land de mooiste vakantie webcams opgezocht en deze bij de redactie van elk land geplaatst onder de rubriek Vakantie webcams. Op deze wijze heeft u als lezer en bezoeker toegang tot meer dan 10.000 vakantie webcams binnen Europa. Geniet en ontdek de schoonheid van elk land binnen Europa. Wij wensen u veel kijkplezier toe en wellicht doet u een idee op voor de volgende zomervakantie binnen Europa in 2021.

Kent u een vakantie webcam die ontbreekt? Laat het ons weten, want dan voegen we deze toe aan het land of de provincie.


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen