Gepubliceerd op 21 April 2024 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  21-04-2024 13:12)

Sfeervolle Indonesische cottage met gezellige bostuin
Gezellig ontspannen in een rustgevende omgeving

Unieke vakantiewoning Lochem

Wilt u tot rust komen in een bosrijke omgeving, dan kan dat in de bossen van de Achterhoek. Aan de rand van Lochem in een prachtig privébospark ligt Tempat Hutan, een Aziatische cottage. Voor iedere natuurliefhebber is dit de perfecte locatie voor een ontspannen, of actieve, vakantie!

De cottage is gefabriceerd in Indonesië als onderdeel van een scholingsproject. Hierdoor heeft het huisje de kenmerkende Indonesische uitstraling gekregen. De cottage heeft vier openslaande deuren waarmee u toegang heeft tot de prachtige uitgeruste tuin van circa 1500 m2.

De cottage is voorzien van alle denkbare gemakken. Denk daarbij aan een airco, badkamer met luxe douche en vloerverwarming, luxe keuken met inbouwapparatuur en een sfeervolle houtkachel. In de cottage is ruimte voor 4 personen. Beneden bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed en boven vindt u een slaapzolder voor 2 personen.

In de tuin van de cottage is ook genoeg te doen. Hier vindt u een trampoline waar de kinderen zich op uit kunnen leven. Ook staat er een houtgestookte hottub in de tuin, waarin u de hele dag kunt relaxen. Naast de cottage staat een barbecue waar u een heerlijk stuk vlees op kunt bereiden.

Activiteiten in de omgeving

In de omgeving van Tempat Hutan is genoeg te doen. Uiteraard kunt u hier terecht voor een lange wandeling of fietstocht. Ieder jaar wordt er een fietsvierdaagse georganiseerd op de eerste dinsdag van augustus op circa 6 km afstand van de cottage. U kunt ook een deel van het Pieterpad volgen, dat de omgeving doorkruist.

Als u liever in de omgeving gaat zwemmen, kunt u terecht bij het zwembad dat zich op vijf minuten loopafstand bevindt. Dit subtropische zwembad bevat een family fitness, sauna en zonnebanken. Als u van golf houdt, is er op 2 km afstand een golfbaan met 18 holes te vinden.

Voor het ontdekken van de omgeving kunt u goed terecht in Lochem. Hier kunt u shoppen, boodschappen doen en fietsen huren. Op een ruime 10 kilometer afstand bevindt zich het plaatsje Vorden dat maar liefst 8 kastelen heeft. Dit is een prachtige fietstocht door de omgeving, of zelfs een wandeltocht voor de fanatieke wandelaars.

Ziet u dit pas op het moment dat Tempat Hutan is volgeboekt? Wees niet getreurd. Op Waarheen met vakantie vindt u andere accomodaties Gelderland onder de rubriek vakantie Gelderland!


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen