Gepubliceerd op 20 Januari 2021 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  20-01-2021 19:20)

Terschelling voor jong en oud een unieke vakantiebestemming

Uw vakantie begint al op de boot naar Terschelling

Steeds meer Nederlanders worden zich bewust van de natuurlijke schoonheid van onze Waddeneilanden. Wanneer men een keer op vakantie op een van de Waddeneilanden is geweest blijft men terugkomen. De unieke sfeer van een Waddeneiland als Terschelling geeft u als toerist al snel het gevoel, dat u in het buitenland bent.

Als redactie van Waarheenmetvakantie.nl hebben wij gekozen voor Terschelling als vakantiebestemming. Weliswaar als Waddeneiland minder bekend dan het in de zomermaanden drukke Texel, maar voor liefhebbers van een actieve vakantie ons inziens interessanter. Om op Terschelling te komen moet u naar het mooie Harlingen, dat absoluut ook een bezoek waard is. Van hieruit kunt u met of zonder auto overvaren naar Terschelling. Zodra u aan boord gaat begint uw vakantie. Wanneer u een beetje geluk heeft kunt u tijdens de overtocht zeehondjes spotten en genieten van de Waddenzee.

 

West-Terschelling met de Brandaris

Aangekomen in het haventje van West-Terschelling ervaart u direct dat Terschelling meer dan alleen natuurschoon te bieden heeft. Het levendige dorp heeft niet alleen veel te bieden, maar ook de gastvrije bevolking geeft u het gevoel dat u echt welkom bent.  Het is er dan ook goed toeven, wanneer u na een lange wandeling of fietstocht op zoek bent naar een café of restaurant. Niet alleen vindt u op Terschelling een indrukwekkende natuur waar u intens van kunt genieten. Over de uitgestrekte stranden kunt u het hele jaar lange wandelingen maken en zomers heerlijk zwemmen.   

Normaliter kunt u als toerist genieten van een breed aanbod evenementen. Het aanbod is vanwege de Corona pandemie vooralsnog beperkter dan normaal. Wanneer u van plan bent om in 2021 Terschelling te gaan bezoeken en u wilt weten welke evenementen nog gehouden worden verwijzen wij u graag naar de website van de VVV Terschelling. Kortom voor een actieve vakantie in een unieke omgeving is Terschelling een absolute aanrader.


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen