Gepubliceerd op 24 Oktober 2023 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  24-10-2023 16:14)

Twee luxe vakantiewoningen met zwembad in Portugal te huur

Casa Pequeno Pintor nog vrij in november en december 2023

Twee luxe vakantiewoningen Portugal

In Figueira E Barros in Midden Portugal ligt een prachtige accomodatie voor mensen die van rust houden. Op een groot terrein van 6.000 m2 staan in midden Portugal 2 prachtig nieuwe vakantiewoningen te huur. Voor meer informatie raadpleegt u de link luxe vakantiewoningen Portugal . De vakantiewoningen staan in de provincie Alentejo, de provincie die bekend staat als wijnstreek. De huizen staan midden in een klein dorp ( Figueira e Barros ) op een heuvel met volledig vrij uitzicht op het zuiden. Er is volledige privacy omdat het terrein geheel is afgesloten. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Naast een zwembad van 10 x 4 meter is er voor de kinderen een speeltuintje ingericht met een trampoline, zandbak, glijbaan, schommel en een speelhuisje. De huizen hebben elk 3 slaapkamers en 2 badkamers met douche, waarvan 1 met een ligbad. Er is draadloos internet aanwezig, evenals kinderbedjes en een wasmachine/diepvries/koelkast. Rondom de huizen is een grote veranda zodat u ook lekker uit de zon kunt zitten. Er zijn in het dorp kleine winkels en cafe's waar een biertje nog 80 cent kost.

Op een afstand van 400 meter is een rivier en op 15 minuten is het watersportdorp AVIS waar kano's en waterfietsen gehuurd kunnen worden.Er staan ook 2 mountainbikes en een dames en herenfiets voor u. Het is ook mogelijk om aan een wijnproeverij mee te doen. Het is een prachtig gebied om te wandelen.Zeer weinig verkeer en totale stilte 's avonds. Rondom zijn zeer leuke oude dorpen en steden met grote supermarkten en veel bezienswaardigheden. In de villa ligt een map met allerlei nuttige informatie. De villa's zijn al te huur vanaf 325 euro per week. In beide villa´s zijn drie slaapkamers aanwezig, Nederlandse en Portugese TV is in beide huizen aanwezig. 

Ook staan er twee mountainbikes en een dames en een herenfiets voor uw gebruik ter beschikking. Elke dag ( behalve zondag ) komt de bakker om 8.00 uur bij de poort met vers brood. In het dorp zijn 3 kleine winkels en 3 cafe’s aanwezig. In de woningen is gratis draadloos internet aanwezig. De buurman Filipe zorgt elke morgen dat het zwembad er weer picobello bijstaat. Voor degene die rust zoekt is dit de aangewezen plaats en toch midden in een klein dorp.

Is deze vakantievilla inmiddels verhuurd? Raadpleeg dan voor meer accommodaties in Portugal de link vakantie aanbiedingen Portugal 


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen