Gepubliceerd op 31 December 2023 door Godfrey Vanhees. 

Vakantie paradijsje onder de Spaanse zon met zwembad

Los Dioses is nog beschikbaar voor de zomervakantie 2024 

© Los dioses

Op zoek naar interessante particuliere vakantie accommodaties binnen Nederland en Europa zijn we nu terecht gekomen in Spanje. Hier ligt de rustig gelegen Finca Los Dioses die bestaat uit een casa en en studio die plaats biedt aan 6 personen en een baby. De Nederlandse eigenaar verhuurd in principe uitsluitend de casa. De studio is niet bewoond. De finca Los Dioses wordt dus exclusief aan één gezin of familie verhuurd. De finca heeft een eigen dakterras, achterterras, voorterras en zwembadterras, een zonneterras met een verwarmd privé zwembad.

© Los Dioses

Het is haast niet voor te stellen, maar Los Dioses was een decennium geleden nog een ruïne. Vol liefde en passie is de finca in zijn geheel gerestaureerd en volledig aangepast aan de wensen en eisen die de hedendaagse toerist stelt. Zo zijn de daken, het stucwerk, de riolering, waterleiding en vloeren voledig vernieuwd en is de woning uitgerust met nieuw sanitair. Vanzelfsprekend hebben de eigenaren rekening gehouden met het behouden van de echt Spaanse sfeer. Die is dan ook nog volop zichtbaar en te voelen. Denk hierbij aan de orginele dikke muren en de typisch kleine ramen. 

Beschrijving en ligging van de Finca Los Dioses

Los Dioses is van origine een eeuwenoude Spaanse boerderij. De finca ligt op een ronduit prachtige plek tussen een paar meestal onbewoonde huizen in het gehucht Los Dioses. Vandaar de naam die de Nederlandse eigenaren aan deze prachtige finca gegeven hebben. Los Dioses ligt beschut in het dal bij Comares (Het mooiste dorp van de AxarQuia). U kunt er van op aan, dat wij rust en ruimte kunnen garanderen. Hoe zit het met de facaliteiten zult u zich wellicht afvragen? Op korte afstand ligt een supermarkt en een bank. Bovendien zijn er de directe omgeving verschillende restaurantjes aanwezig.

Mocht u deze vakantieblog te laat lezen, omdat de finca Los Dioses volgeboekt is. Geen nood. In Waarheen met vakantie kunt u nog tientallen accommodaties rechtstreeks huren van de eigenaren via de link vakantie Spanje      

 


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen