Gepubliceerd op 25 Oktober 2023 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  25-10-2023 16:52)

Vakantiewoning van eigenaar met korting op vakantiepark Schaijk 

In november en december zijn nog verschillende weekends en midweken vrij

Via onze site kunt u met korting onze vakantiewoning nummer 25 huren op vakantiepark Roompot Schaijk. Om te beginnen direct 35 euro voorkeurskorting! Heerlijk een weekendje weg! Toen wij besloten om een vakantiewoning te kopen op vakantiepark Schaijk viel ons meteen de prettige sfeer op. Het is een klein, overzichtelijk en rustig park. Het ligt prachtig in het Brabantse landschap omringd door hoge bomen. Ideaal om met de kids een week(end) er even uit te zijn en bij te komen van de drukke werkweek. De woningen (lodges) passen mooi in de natuur en zijn net opgeleverd, van alle gemakken voorzien, en met een snelle WIFI verbinding waar vooral de kids blij mee zijn....Wij vinden de vloerverwarming erg fijn!!


Nummer 25 ligt in het midden van het park, dichtbij het gezellige centrumgebouw waar de medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam zijn. We hebben bewust voor nummer 25 gekozen vanwege de grote kavel, ruim 420m2, bijna dubbel zo groot als de andere kavels, waardoor je net wat meer privacy en een ruimer uitzicht hebt en de kinderen goed in de gaten kunt houden. We zullen dan ook regelmatig hier verblijven om het omringende gebied te verkennen. Lekker op de fiets of wandelen naar bijvoorbeeld natuurgebied De Maashorst. Of breng een bezoek aan de altijd gezellige zaterdagmarkt in Schaijk of de steden Den Bosch of Nijmegen.

Als we geen gebruik maken van de woning dan verhuren we deze via Roompot. Het feit dat Roompot zorgt voor de reserveringen en verdere afhandeling heeft zeker meegespeeld bij de uiteindelijke keuze voor dit vakantiepark. Ook de aanwezigheid van een leuk animatieteam en een goed restaurant heeft zeker geholpen. In november en december zijn nog verschillende weekends en midweken vrij. Maak hier met korting gebruik van en raadpleeg voor meer informatie de link vakantiewoning 25  


 


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen