Gepubliceerd op 6 November 2023 door Godfrey Vanhees.  (Laatste wijziging:  06-11-2023 15:19)

Voordelig op vakantie op Vakantiepark de Adelhof in Drenthe


Vakantiepark de Adelhof Drenthe

In de buurt van Steenwijk en Havelte worden diverse types accommodaties verhuurd, welke grotendeels rondom de grote visvijver zijn gelegen. Zo heeft u de keuze uit vrijstaande bungalows maar ook geschakelde bungalows. De accommodaties zijn comfortabel ingericht en voorzien van gratis internet. In enkele accommodaties zijn huisdieren van harte welkom. Centraal op het park ligt de grote visvijver. Hier kunt u naar hartenlust vissen. U heeft hiervoor geen vergunning nodig. Wel zijn er huisregels over het vissen. Nieuwsgierig naar de vangst? We vertellen er graag meer over.

Vakantiepark “Adelhof” ligt centraal tussen het Drents Friese Wold, het Dwingelderveld en de Weerribben. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor een dagje uit in Drenthe. U kunt bijvoorbeeld een dag naar het mooie Giethoorn gaan. Maar ook de provincies Friesland en Overijssel zijn op korte afstand! Tevens is het een perfecte omgeving voor het maken van een mooie fiets– of wandeltocht. Kortom; genieten voor jong en oud.

Maak gebruik van kortingsacties in november en december

Speciale kortingsacties 55+ voor bungalowreserveringen 

Bent u de 55 gepasseerd, dan kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting. U heeft recht op 10% korting op de week, midweek of weekendprijs. Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingen en niet in schoolvakanties en/of feestdagen. Uitsluitend voor bungalowreserveringen.

Twee personen voordeel acties

Deze korting actie geldt wanneer u met z'n tweeën in een van onze bungalows verblijft. Deze aanbieding geeft recht op 15% korting op de weekprijs en 10% op de weekend of midweekprijs. Ook hiervoor geldt dat de korting niet van toepassing is tijdens schoolvakanties of feestdagen en/of in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen. 

Voor meer informatie en/of reservering raadpleeg de link kortingacties vakantiepark de Adelhof

 


Dit artikel delen
footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen