Vakantiehuis rechtstreeks boeken binnen heel Europa

Waarheenmetvakantie.nl de sleutel naar meer dan 150.000 vakantiehuizen


Bent u op zoek naar een aantrekkelijk geprijsd vakantiehuis binnen Europa? Bezoek dan beslist de rubriek accommodaties, die u kunt vinden bij de redactie van elke provincie of elk Europees land. U vindt hier het actuele aanbod vakantiehuizen dat rechtstreeks, via onze vakantie website Waarheenmetvakantie.nl, wordt aangeboden. Staat hier niet het vakantiehuis tussen waar u naar op zoek bent, dan adviseren wij u redactionele rubrieken als “lokale websites” te openen, omdat hier een groot aantal links staan naar lokale websites.

© Polina Fatoutou / Flickr.com CC

Voordelen en nadelen rechtstreeks een vakantiehuis boeken

De redactionele inhoud van Waarheenmetvakantie.nl richt zich volledig op Europa. Wanneer u rechtstreeks een vakantiehuis wilt boeken binnen Europa, dan adviseren wij u om naast de rubriek accommodaties ook de overige rubrieken van de redactie te raadplegen. Hier vindt u links van regionale toeristische websites. Het grote voordeel van rechtstreeks een vakantiehuis reserveren is, dat gemiddeld genomen de huurprijs 30 tot wel 50 procent lager ligt dan wanneer u reserveert via een touroperator of reisbureau.

Daar staat tegenover, dat u wel een financieel risico loopt wanneer u rechtstreeks een vakantiehuis boekt. Ons advies is om bij voorkeur zo min mogelijk te betalen dan wel uiterlijk een aanbetaling van 10% te doen. Daarnaast adviseren wij u om uitvoerig via Google.nl te controleren of er klachten dan wel positieve recensies te vinden zijn over een verhuurder. Een ander belangrijk nadeel is het ontbreken van hulp ter plaatse wanneer er zich een probleem voordoet. Denk hierbij aan een dubbele boeking of een vakantiehuis dat in geen enkel opzicht voldoet aan de omschrijving waarmee geadverteerd is.

Met een vakantiehuis boeken in eigen land loopt u ons inziens de minste risico’s. Echter ook hier adviseren wij om zo min mogelijk aan te betalen (Bij voorkeur helemaal niet) en het volledige bedrag pas bij aankomst te voldoen. U weet dan wat u huurt.

Het aantal verhuurders dat gebruik maakt van Waarheenmetvakantie.nl groeit gestaag. Dagelijks komen er nieuwe aanbiedingen bij. Wij wensen u veel succes toe met het vinden van uw ideale vakantiehuis en alvast een fantastisch vakantie toegewenst.

footer logo waarheen met vakantie
Touroperators

Meer organisaties tonen