Bezienswaardigheden Hongarije

Voor liefhebbers van culturele bezienswaardigheden is Hongarije als land een absolute must, want er zijn binnen Europa maar weinig landen waar zoveel cultuur historische gebouwen, monumenten en musea te bewonderen zijn. De hoofdstad Boedapest is in de gehele wereld vermaard vanwege haar aanbod culturele bezienswaardigheden. Elke bezoeker aan deze schitterende stad moet keuzes maken, want het aanbod is simpelweg te groot. Koop de speciale Boedapestkaart als u enkele dagen in Boedapest wilt gaan doorbrengen. U kunt met deze kaart namelijk gratis van het openbaar vervoer gebruik maken en vele musea bezoeken. 

Het grote aantal culturele bezienswaardigheden beperkt zich echter niet alleen tot Boedapest. Historische plaatsen als Sopron, Szeged en Pecs doen zeker niet onder voor Boedapest qua schoonheid. Niet voor niets was Pecs dan ook in 2010 de culturele hoofdstad van Europa.  

Zoals u ziet heeft Hongarije aan cultuurliefhebbers veel te bieden. De Hongaars Toerisme BV heeft daarom voor u een groot aantal culturele bezienswaardigheden in Hongarije overzichtelijk in kaart gebracht. Dit overzicht kunt u raadplegen via de link bezienswaardigheden Hongarije

© Brad Hammonds / CC Flickr.com / bezienswaardigheden Hongarije


Meer organisaties tonen