Lokale websites Andorra

Steeds vaker reserveert men zijn of haar vakantie rechtstreeks bij de verhuurder en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in Andorra oplopen tot wel 30% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. Andorra beschikt over een capaciteit van ruim 25.000 bedden. U kunt dit forse aanbod als volgt vinden: 

Via de website van Andorra Toerisme kunt u een zoekmachine raadplegen, waarin u veel accommodaties in Andorra kunt vinden. Binnen deze zoekmachine kunt u onder andere selecteren op kwaliteit en soort accommodatie. Bovendien wordt u via deze zoekmachine rechtstreeks in contact gebracht met de verhuurders. Raadpleeg de link accommodaties Andorra      

Meld u aan als www.google.ad U tikt bijvoorbeeld als zoekwoord 'camping' of 'apartments' in en automatisch krijgt u tijdens het intikken de zoekresultaten te zien. Om de kleinere particuliere verhuurders in Andorra te krijgen slaat u de eerste 2 pagina's over, omdat deze vaak door grotere verhuurorganisaties worden ingenomen. Om te weten wat de marktconforme prijzen zijn, is het verstandig om vooraf enkele websites van enkele grote aanbieders op pagina 1 te raadplegen.

© Flickr / Wagon 16 / lokale websites Andorra


Meer organisaties tonen