Lokale toeristische websites Zweden 

Steeds vaker reserveert men zijn vakantie rechtstreeks bij de verhuurder en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen soms oplopen tot wel 40% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. De veelal particuliere en kleinzakelijke verhuurders kunt u op twee eenvoudige manieren vinden.

Via de gele button accommodaties die u aan de linkerzijde kunt vinden. Hier bieden particulieren en klein zakelijke eigenaren van accommodaties in Zweden rechtstreeks hun accommodaties via waarheenmetvakantie.nl te huur aan.  

Meldt u aan als www.Google.se U tikt als zoekwoord 'stuga' in en automatisch krijgt u de gewenste pagina's. Om de kleinere particuliere verhuurders in Zweden te krijgen slaat u de eerste twee pagina's over, omdat deze vaak door verhuur organisaties worden ingenomen. Om te weten wat de marktconforme prijzen zijn, indien u rechtstreeks boekt, is het toch verstandig om vooraf enkele websites van enkele grote aanbieders op pagina 1 te raadplegen. 

lokale websites Zweden © Johan Willner/imagebank.sweden.se

 


Meer organisaties tonen