Lokale websites Bosnië en Herzegovina

Steeds vaker reserveert men zijn of haar vakantie rechtstreeks bij de verhuurder en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in Bosnië en Herzegovina soms oplopen tot wel 55% en dat is in deze 'dure tijd' een meer dan welkome besparing. Realiseer u echter, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt, dat deze verloren kunnen gaan. De verhuurders van accommodaties zijn als volgt te vinden: 

Surf naar de website van de Toeristische organisatie voor Bosnië en Herzegovina. Op de homepage van deze site vindt u in de linkerbenedenhoek een zoekmachine. Hiermee kunt u per plaats zoeken naar hotels, appartementen en campings in Bosnië en Herzegovina. Via de verkregen zoekresultaten kunt u rechtstreeks met de verhuurders in contact komen. Raadpleeg voor deze geavanceerde zoekmachine de link accommodaties Bosnië en Herzegovina         

U meldt zich aan als www.google.ba U tikt als zoekwoord hoteli, moteli, pansioni, apartmani, vikendice (huisjes) of sobe (bed and breakfast) in, gevolgd door Bosna. U krijgt dan automatisch de gewenste zoekresultaten. Door de vertaalfunctie van Google te gebruiken kunt u deze resultaten eenvoudig lezen. Om de particuliere- en klein zakelijke verhuurders te krijgen slaat u de eerste 2 pagina's over, omdat deze vaak door verhuurorganisaties worden ingenomen. Om te weten wat de marktconforme vraagprijzen zijn, is het wel verstandig om vooraf enkele websites van enkele grote aanbieders te raadplegen. 


Meer organisaties tonen