Lokale websites Bulgarije 

Steeds vaker reserveert men zijn of haar vakantie via het internet rechtstreeks bij de verhuurder en schakelt men het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in Bulgarije soms oplopen tot wel 40% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt, dat deze verloren gaan. De zakelijke verhuurders kunt u op volgende wijze vinden. 

Als u op zoek bent naar een camping in Bulgarije raadpleegt u de link camping en automatisch krijgt u in Google.bg de gewenste zoekresultaten. Schakel de vertaal-functie van Google in en u kunt eenvoudig alle zoekresultaten in de Nederlandse taal lezen. Bent u op zoek naar een voordelig hotel in Bulgarije? Dan volgt u de link hotels en u krijgt alle hotels in Bulgarije. Via de vertaalfunctie kunt u alle resultaten in het Nederlands lezen.   

Via de website van het Bulgaars bureau voor Toerisme kunt u van een groot aantal steden en dorpen het totale aanbod accommodaties vinden, dat per plaats gerubriceerd is. Raadpleeg voor dit overzicht de link accommodaties Bulgarije  

lokale websites Bulgarije © Public domain Flickr


Meer organisaties tonen