Lokale websites Finland

Steeds vaker reserveert men zijn vakantie rechtstreeks bij de verhuurder en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen soms oplopen tot wel 40% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. De veelal particuliere verhuurders kunt u op drie eenvoudige manieren vinden. 

lokale websites Finland © Visit Finland / Vastavolo / Tarja Hoikkala

Raadpleeg de button accommodaties die u kunt vinden in de linkerkolom van deze pagina. Een steeds groter aanbod accommodaties van particuliere en kleinzakelijke aanbieders zult u hier vinden.

Meldt u aan als www.Google.fi Als taal kiest u Suomi (Fins). U tikt als zoekwoord 'mökin' in gevolgd door een streek / gebied in Finland. Heeft u geen voorkeur? Tik dan als zoekwoorden 'mökin suomi'. U krijgt dan als zoekresultaat alle aanbieders van vakantiehuisjes in Finland. Vaak zijn de websites ook te lezen in het Engels. De kleinere aanbieders krijgt u al vanaf pagina drie.  

Surf naar de website www.visitfinland.com en ga naar de rubriek accommodatie. In deze rubriek vindt u een ruim aanbod particuliere- en klein zakelijke verhuurders waar u rechtstreeks uw accommodatie bij kunt reserveren.  


Meer organisaties tonen