Lokale toeristische websites Noorwegen

Indien mogelijk reserveert men via het internet rechtstreeks de accommodatie bij de verhuurder en schakelt men de diensten van een reisbureau of touroperator uit. De prijsvoordelen kunnen hierdoor oplopen tot wel 60%. Echter hebben we in Noorwegen te maken met een taalbarrière. Veel particuliere verhuurders spreken enkel de Noorse taal en dit zorgt vaak voor onoverkomelijke problemen met het rechtstreeks huren. U kunt op verschillende manieren rechtstreeks een accommodatie rechtstreeks huren.

Via de button accommodaties aan de linkerzijde. U krijgt hier accommodaties te zien die waarheenmetvakantie.nl inschakelen voor de rechtstreekse verhuur van hun accommodatie(s).    

Via de website van het Noors verkeersbureau worden een honderdtal accommodaties aangeboden van particulieren die de Engelse taal meestal machtig zijn. U kunt honderden lokale toeristische websites Noorwegen vinden via de link accommodaties Noorwegen

Via Google.no | Vul de zoekwoord(en) hytter of hytte (vakantiehuisje) in. Door gebruik te maken van de functionaliteit 'vertalen' kunt u de Noorse zoekresultaten lezen. Wij wensen u veel succes met het vinden van de geschikte accommodatie. 

© Esther Westerveld | Lokale toeristische websites Noorwegen


Meer organisaties tonen