Lokale toeristische websites Polen 

Steeds vaker reserveert men zijn vakantie rechtstreeks bij de verhuurder en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in Polen soms oplopen tot wel 60% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. Als u zich dit voldoende realiseert, dan kunt u op de volgende manieren eenvoudig particuliere- en klein zakelijke aanbieders in Polen vinden.

© Olgierd Rudak | lokale toeristische websites Polen

De eenvoudigste wijze is via de gele button 'accommodaties' die u aan de linkerzijde kunt vinden. Hier vindt u accommodaties van particulieren en klein zakelijke aanbieders die deze via waarheenmetvakantie.nl aanbieden en die u rechtstreeks kunt huren.     

Zoek de streek op waar u in Polen op vakantie wilt gaan. Kies in deze streek de naam van een grotere plaats uit. Maak van de plaats de url en sluit deze af met de letters PL. Voorbeeld: u heeft de streek uitgekozen waarin Gdansk ligt. U maakt van deze plaats nu de url. De website die u gaat bekijken wordt dan www.gdansk.pl Kies als taal Engels of Duits. De rest wijst zich in principe vanzelf. Op veel websites kunt u een keuze maken uit hotels, pensions, huisjes en campings.  

Surf naar de website van de Poolse Organisatie voor Toerisme en raadpleeg hier de rubriek accommodaties Polen. U vindt hier een zoekmachine met beschikbare accommodaties Polen. In deze zoekmachine worden ook de websites van een groot aantal particuliere- en klein zakelijke aanbieders weergegeven.    


Meer organisaties tonen