Lokale toeristische websites San Marino 

Steeds vaker reserveert men zijn vakantie rechtstreeks bij de verhuurder en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in San Marino oplopen tot wel 30% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen altijd het risico loopt dat deze verloren gaan. U kunt de accommodaties in San Marino als volgt vinden:

Op de website van het San Marino Bureau voor Toerisme vindt u de rubriek 'Tourism'. Nadat u deze rubriek heeft geraadpleegd vindt u in de linkerkolom de subrubriek 'hospitality' Als u deze rubriek raadpleegt krijgt u een overzicht waarin o.a. hotels, campings en bungalows zijn opgenomen. Voor dit overzicht raadpleegt u de link accommodaties San Marino      

Wij hebben ons aangemeld via Google.sm en gezocht naar alle accommodaties in San Marino, die via het internet aangeboden worden. We hebben het voor u eenvoudig gemaakt. Via de link hotels krijgt u alle zoekresultaten van Google.sm Hetzelfde geldt voor de links appartementen en campings. Maak gebruik van de vertaalfunctie die Google u biedt, want deze stelt u in staat om alle websites in het Nederlands te kunnen lezen.

lokale toeristische websites San Marino © Pedro Nuno Caetano

footer logo waarheen met vakantie
Airlines
Touroperators
Ferries

Meer organisaties tonen