Lokale toeristische websites Kroatië

Steeds vaker probeert men zijn accommodatie rechtstreeks bij de verhuurder te boeken en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in Kroatië soms oplopen tot wel 50% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter goed, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. De verhuurders van accommodaties Kroatië kunt u op de volgende drie manieren vinden: 

Klik op de button 'accommodaties Kroatië' die u kunt vinden in de linkerkolom. U krijgt dan het actuele aanbod accommodaties Kroatië te zien die via waarheenmetvakantie.nl rechtstreeks worden aangeboden.  

Surf naar de website van het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme en ga naar de rubriek accommodaties. Via deze rubriek kunt u rechtstreeks in contact komen met een groot aantal verhuurders van hotelkamers, appartementen, kamers bij particulieren, campings, vuurtorens en zelfs jachthavens in Kroatië. Raadpleeg de link accommodaties Kroatië
 
Wij hebben ons aangemeld via www.google.hr en gezocht naar accommodaties in Kroatië, die via het internet aangeboden worden. We hebben het voor u eenvoudig gemaakt. Via de link hotels krijgt u alle zoekresultaten van Google.hr Hetzelfde geldt voor de links appartementen en campings. Door gebruik te maken van de vertaalfunctie die Google u biedt, kunt u alle websites in het Nederlands lezen.

lokale websites Kroatie © Flickr.com CC / Michael Caven


Meer organisaties tonen