Lokale toeristische websites Letland

Uitgebreid overzicht accommodaties Letland 

Steeds vaker reserveert men zijn vakantie rechtstreeks bij de verhuurder en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in Letland soms oplopen tot wel 60% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. U kunt in Letland de veelal particuliere - en klein zakelijke verhuurders van accommodaties als volgt vinden: 

Klik op de button accommodaties die u kunt vinden in de linkerkolom. Hier worden accommodaties Letland getoond die u rechtstreeks kunt huren van de eigenaar.   

Surf naar de website van het Letlands verkeersbureau en raadpleeg de rubriek accommodatie. Als u deze rubriek geopend heeft krijgt u een compleet overzicht van campings, vakantiehuisjes, hotels, kastelen en kuuroorden in Letland te zien. Nadat u het gebied waarnaar u op vakantie wilt gaan hieraan gekoppeld heeft, krijgt u als zoekresultaat de gegevens van de veelal particuliere of klein zakelijke verhuurder. Deze kunt u dan rechtstreeks benaderen.

lokale websites Letland © Latvia.travel / Reinis Hofmanis

 

 

 

 

 

 


Meer organisaties tonen