Lokale toeristische websites Wit-Rusland

Vanwege de aanzienlijke prijsvoordelen reserveren steeds meer toeristen zelf hun accommodatie. Men neemt de risico's voor lief, dat aanbetalingen verloren kunnen gaan. Meestal gaat het goed, maar soms komt men bedrogen uit en staat men met de spreekwoordelijke lege handen. Om risico's te vermijden is het verstandig via een gespecialiseerde touroperator of reisbureau te boeken. Dit geldt in onze ogen zeker voor Wit-Rusland, omdat het land een visumplicht kent. Bent u avontuurlijk ingesteld, dan kunt u accommodaties in Wit-Rusland als volgt vinden.

Op de homepage van het Nationaal verkeersbureau van Wit-Rusland vindt u in de linker kolom een aantal rubrieken zoals Ethno-Tourism, Agritourism, Ecotourism en Hotels. Via deze rubrieken kunt u pensions, hotels en zels campings boeken. Het probleem blijft, wanneer u individeel reist dat u een visa nodig heeft.

U kunt accommodaties in Wit-Rusland ook vinden via zoekmachines. Wij hebben gekozen voor Google.by en kregen de volgende resultaten. Via de links hotels en appartementen krijgt u alle lokale zoekresultaten van Google.by Schakel de vertaalfunctie van Google in om alle resultaten in het Nederlands te kunnen lezen. 

lokale toeristische websites Wit-Rusland © tjabeljan | www.flickr.com/photos/jankruithof/


Meer organisaties tonen