Lokale toeristische websites Frankrijk

Steeds vaker reserveert men rechtstreeks via het internet de accommodatie bij de verhuurder en schakelt men op deze wijze de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen in Frankrijk kunnen soms oplopen tot wel 40% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. U kunt de aanbieders van accommodaties op de volgende wijze vinden: 

Klik op de button accommodaties in de linkerkolom. U krijgt dan het actuele aanbod beschikbare accommodaties Frankrijk in Waarheenmetvakantie.nl te zien. Het aanbod accommodaties Frankrijk wordt dagelijks ververst.   

Meld u aan als www.google.fr U tikt als zoekwoord bijvoorbeeld 'camping of hotel' in en tijdens het intikken van het zoekwoord ziet u hoeveel pagina's er beschikbaar zijn. Nadat u het woord heeft ingevoerd krijgt u automatisch de gewenste pagina's. Door de vertaalfunctie van uw browser in te schakelen worden de zoekresultaten in het Nederlands vertaald. 

lokale toeristische websites Frankrijk (C) Atout France / Joël Damase

 


Meer organisaties tonen