Lokale toeristische websites Litouwen 

Steeds meer mensen reserveren hun vakantie rechtstreeks bij de verhuurder en schakelen daarmee de diensten van een reisbureau of touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in Litouwen oplopen tot meer dan 50% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. Bovendien kan de taalbarriere een rol spelen, omdat vooral de particuliere verhuurders op het platteland de Engelse taal vaak niet machtig zijn. Als u zich dit voldoende realiseert, dan kunt u op de volgende 3 manieren eenvoudig particuliere- en klein zakelijke aanbieders in Litouwen vinden.

lokale websites Litouwen © www.lithuania.travel.lt

Raadpleeg de rubriek accommodaties in de linkerkolom. Daar vindt u het actuele aanbod accommodaties dat via Waarheenmetvakantie.nl rechtstreeks accommodaties Litouwen aanbiedt.

Zoek de streek op waar u in Litouwen op vakantie wilt gaan. Kies in deze streek de naam van een grotere plaats uit. Maak van de plaats de url en sluit deze af met de letters LT. Voorbeeld: u heeft de streek uitgekozen waarin Trakai ligt. U maakt van deze plaats nu de url. De website die u gaat bekijken wordt dan www.trakai.lt   Kies als taal Engels of Duits. De rest wijst zich in principe vanzelf. Op veel websites kunt u een keuze maken uit hotels, pensions, huisjes en campings.

Op de website van countryside de website van het toeristisch verbond van Litouwen vindt u een groot aantal particuliere- en klein zakelijke aanbieders in Litouwen die u rechtstreeks kunt benaderen. Raadpleeg daarom voor een uitgebreid overzicht van beschikbare accommodaties inclusief prijzen de link accommodaties.

Veel campings in Litouwen kunt u vinden via de link campings Litouwen 


Meer organisaties tonen