Lokale toeristische websites Montenegro

Steeds vaker probeert men rechtstreeks via het internet zijn accommodatie bij de verhuurder te reserveren en wil men op deze wijze de diensten van het reisbureau of de touroperator uitschakelen. Reden: de prijsverschillen kunnen in Montenegro oplopen tot wel 30% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter terdege, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren kunnen gaan. De verhuurders van accommodaties in Montenegro kunt u als volgt vinden:

Surf naar de website van de National Tourism Organisation of Montenegro. Op de homepage vindt u de rubriek 'Find Accommodation'. In deze rubriek vindt u het vrijwel complete aanbod  hotels, appartementen, pensions en vakantiehuisjes in Montenegro. De meeste vermeldingen zijn voorzien van informatie. Bovendien kunt u de particuliere- en zakelijke verhuurders rechtstreeks benaderen. Raadpleeg voor deze rubriek de link accommodaties Montenegro

Wij hebben ons aangemeld via Google.me en voor u gezocht naar accommodaties in Montenegro, die via het internet aangeboden worden. We hebben het eenvoudig voor u gemaakt. Via de links hotels en appartementen krijgt u alle zoekresultaten van Google.me Maak gebruik van de vertaalfunctie die Google u biedt, want deze stelt u in staat om alle websites in het Nederlands te kunnen lezen.  

Lokale toeristische websites Montenegro © www.flickr.com/photos/xiquinho/


Meer organisaties tonen