Lokale toeristische websites Oostenrijk 

Steeds vaker probeert men via het internet zijn accommodatie rechtstreeks bij de verhuurder te reserveren en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in Oostenrijk soms oplopen tot wel 30% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. De verhuurders van accommodaties in Oostenrijk kunt u op de volgende manieren vinden: 

Via de button accommodaties (geel) die u in de linkerkolom kunt vinden. Hierin bieden verhuurders via waarheenmetvakantie.nl rechtstreeks accommodaties in Oostenrijk aan.   

Surf naar de website van het Oostenrijks Toeristenburo en ga naar de rubriek 'Organiseren'. In deze rubriek vindt u de subrubriek 'accommodaties'. Hier vindt u een uitgebreid aanbod hotels, appartementen, vakantiewoningen en campings in Oostenrijk. Voor dit overzicht raadpleegt u de link accommodaties Oostenrijk
     
Wij hebben ons aangemeld via Google.at en gezocht naar alle accommodaties in Oostenrijk, die via het internet aangeboden worden. We hebben het voor u eenvoudig gemaakt. Via de link hotels krijgt u alle zoekresultaten van Google.at Hetzelfde geldt voor de links appartementenvakantiewoningen en campings. Maak gebruik van de vertaalfunctie die Google u biedt, want deze stelt u in staat om alle websites in het Nederlands te kunnen lezen.

© Erik Beenen / lokale toeristische websites Oostenrijk


Meer organisaties tonen