Lokale toeristische websites Slovenië 

Om zo voordelig mogelijk uit te zijn boeken een toenemend aantal vakantiegangers via het internet hun accommodatie bij de verhuurder. Dit kan voor prijsverschillen in Slovenië zorgen die kunnen oplopen tot wel 35%. Dat is in deze dure tijd natuurlijk prachtig. Realiseer u echter wel, dat ook in Slovenië rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn. U loopt altijd het risico dat aanbetalingen verloren kunnen gaan. Daarnaast kan een accommodatie in werkelijkheid tegenvallen. 

lokale toeristische websites Slovenië ©  Aleš Zdešar | www.slovenia.info

Wilt u dit risico niet lopen? Kijk dan in de rubrieken reisbureaus of touroperators die u in de linkerkolom kunt vinden. De verhuurders van accommodaties in Slovenië kunt u op de volgende manieren vinden: 

Via de gele button accommodaties in de linker kolom. Hier vindt u accommodaties die rechtstreeks door particulieren en klein zakelijke eigenaren van accommodaties aangeboden worden via Waarheenmetvakantie.nl

U surft naar de website van het Sloveens Verkeersbureau. U raadpleegt de rubriek reservations. In deze rubriek vindt u een zoek- en reserveringsmachine waarin alle soorten accommodaties zoals hotels, pensions, appartementen, campings e.d. binnen Slovenië zijn opgenomen. Binnen elke categorie kunt u ook nog selecties aanbrengen zoals lokatie en kwaliteit. Deze uitgebreide module kunt u raadplegen via de link accommodaties Slovenië
     
Wij hebben ons aangemeld via Google.si en gezocht naar alle accommodaties in Slovenië, die via het internet aangeboden worden. We hebben het voor u eenvoudig gemaakt. Via de link hotels krijgt u alle zoekresultaten van Google.si Hetzelfde geldt voor appartementen en campings. Maak gebruik van de vertaalfunctie die Google u biedt, want deze stelt u in staat om alle websites in het Nederlands te kunnen lezen.


Meer organisaties tonen