Bezienswaardigheden Duitsland

Duitsland is rijk aan historische bezienswaardigheden

In geen enkel land binnen Europa vindt u zo veel kastelen, historische stadskernen en gebouwen, musea en natuurschoon. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat in dit mooie land Bach, Beethoven, Einstein en Goethe zijn geboren. Niet voor niets is Duitsland daarom zo populair als het aankomt op een stedenreis of korte vakantie in het voor- of naseizoen.

Velen van ons zijn ongetwijfeld voor een cultureel shopping weekend in Berlijn, Düsseldorf, Hamburg of Köln geweest, omdat er zo veel te zien en te beleven valt. Of hebben zich voor een actieve korte vakantie laten verleiden om naar een van de schitterende natuurgebieden te gaan die Duitsland rijk is zoals het Sauerland, het Zwarte Woud of de wijngebieden rond de Rijn en Moezel.

Steeds meer steden en gebieden worden door velen van ons in Duitsland ontdekt, want steeds meer komen wij Nederlanders er achter, dat op een afstand van slechts enkele uren rijden er nog zo veel moois te ontdekken valt. Voor een overzicht van bezienswaardigheden raadpleegt u de  rubriek bezienswaardigheden Duitsland      

bezienswaardigheden Duitsland © M. van Horssen


Meer organisaties tonen