Lokale toeristische websites Duitsland 

Steeds vaker reserveert men zijn vakantie Duitsland rechtstreeks bij de verhuurder en schakelt men de diensten van een reisbureau of touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen soms oplopen tot wel 40% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. De veelal particuliere verhuurders kunt u op drie eenvoudige manieren vinden. 

U klikt op de button accommodaties Duitsland van Waarheenmetvakantie.nl. U vindt hier het actuele aanbod accommodaties dat door verhuurders rechtstreeks is opgegeven.  

Meldt u aan als www.Google.de U tikt als zoekwoord 'fewo', 'ferienwohnung', 'ferienwohnungen' in. Terwijl u tikt krijgt u automatisch een overzicht met de aantallen pagina's te zien. Kies de streek van uw voorkeur uit. Het aanbod is overweldigend.

Surf naar de website van www.ferienwohnungen.de Hier vindt u een groot aanbod particuliere en klein zakelijke verhuurders van vakantiewoningen Duitsland. De keuze is groot en de beschrijvingen en foto's zijn uitgebreid. Tevens hanteert deze website een sterrensysteem.

lokale toeristische websites © DZT / Rathay Thomas


Meer organisaties tonen