Lokale toeristische websites Duitsland 

Steeds vaker reserveert men zijn vakantie Duitsland rechtstreeks bij de verhuurder en schakelt men de diensten van een reisbureau of touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen soms oplopen tot wel 40% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. De veelal particuliere verhuurders kunt u op drie eenvoudige manieren vinden. 

U klikt op de button accommodaties Duitsland van Waarheenmetvakantie.nl. U vindt hier het actuele aanbod accommodaties dat door verhuurders rechtstreeks is opgegeven.  

Meldt u aan als www.Google.de U tikt als zoekwoord 'fewo', 'ferienwohnung', 'ferienwohnungen' in. Terwijl u tikt krijgt u automatisch een overzicht met de aantallen pagina's te zien. Kies de streek van uw voorkeur uit. Het aanbod is overweldigend.

Surf naar de website van www.ferienwohnungen.de Hier vindt u een groot aanbod particuliere en klein zakelijke verhuurders van vakantiewoningen Duitsland. De keuze is groot en de beschrijvingen en foto's zijn uitgebreid. Tevens hanteert deze website een sterrensysteem.

© DZT / Rathay Thomas


Meer organisaties tonen