Lokale toeristische websites Griekenland

Steeds vaker probeert men zijn accommodatie rechtstreeks bij de verhuurder te reserveren en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen voor een vakantie Griekenland soms oplopen tot wel 30% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen altijd het risico loopt dat deze verloren gaan. De verhuurders van accommodaties kunt u op de volgende eenvoudige manieren vinden: 

  • Via de button accommodaties in het menu aan de linkerzijde van Waarheenmetvakantie.nl. U vindt hier het meest actuele aanbod accommodaties
     
  • Wij hebben ons aangemeld via www.google.gr en gezocht naar alle accommodaties in Griekenland, die via het internet aangeboden worden. We hebben het voor u eenvoudig gemaakt. Via de link hotels krijgt u alle zoekresultaten van Google.gr Hetzelfde geldt voor de links appartementen en campings. Maak gebruik van de vertaalfunctie die Google u biedt, want deze stelt u in staat om alle websites in het Nederlands te kunnen lezen.
     
  • Surf naar de site van Grieks Verkeersbureau een ga naar de rubriek accommodatie. Via deze rubriek kunt u via de interactieve kaart rechtstreeks met bijna alle hotels in Griekenland in contact komen. Vreemd genoeg biedt deze website geen uitkomst voor appartementen en campings.  

lokale toeristische websites Griekenland © Ricardo Mangual / Flickr.com CC


Meer organisaties tonen