Lokale toeristische websites Luxemburg

Steeds vaker probeert men via het internet zijn accommodatie rechtstreeks bij de verhuurder te reserveren en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in Luxemburg oplopen tot wel 30% en dat is in deze dure tijd een welkome besparing. Realiseer u echter goed, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. De verhuurders van accommodaties in Luxemburg kunt u op de volgende manieren vinden: 

© Khaled Frikha / LFT  Lokale toeristische websites Luxemburg

Via de rubriek accommodaties in de linkerkolom komt u bij verhuurders van accommodaties in Luxemburg die hun accommodaties rechtstreeks via waarheenmetvakantie.nl aanbieden.

Surf naar de site van het Luxemburgs Nationaal Verkeersbureau. Op de homepage vindt u in de linker kolom de rubrieken hotels, appartementen, jeugdherbergen en campings. Als u een van deze rubrieken raadpleegt, dan krijgt u een zoekmachine waarin u per regio kunt aangeven aan welke wensen en eisen uw accommodatie in Luxemburg moet voldoen. De zoekresultaten die u krijgt zijn in de meeste gevallen voorzien van veel relevante informatie. Raadpleeg voor deze zoekmachine de link accommodaties Luxemburg   

Wij hebben ons aangemeld via Google.lu en voor u gezocht naar accommodaties in Luxemburg, die via het internet aangeboden worden. We hebben het eenvoudig voor u gemaakt. Via de link hotels krijgt u alle zoekresultaten van Google.lu Dit geldt ook voor de links appartementenvakantiewoningen en campings. Maak gebruik van de vertaalfunctie die Google u biedt, want deze stelt u in staat om alle websites in het Nederlands te kunnen lezen. 


Meer organisaties tonen