Lokale toeristische websites Moldavië

Steeds vaker probeert men via het internet zijn accommodatie rechtstreeks bij de verhuurder te reserveren en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in Moldavië soms oplopen tot wel 60% en dat is in deze 'dure tijd' een meer dan welkome besparing. Realiseer u echter terdege, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen in Moldavië het risico loopt dat deze verloren gaan. De verhuurders van accommodaties kunt u op de volgende manieren vinden: 

Surf naar de website van het ministerie van cultuur en toerisme en ga naar de rubriek accommodation. Via deze rubriek kunt u een beperkte selectie van hotels en appartementen in Moldavië opvragen. Voor dit overzicht raadpleegt u de link accommodaties Moldavië

Wij hebben ons aangemeld via Google en voor u gezocht naar alle accommodaties in Moldavië, die via het internet aangeboden worden. We hebben het voor u simpel gemaakt. Via de links hotels en appartementen krijgt u alle zoekresultaten van Google. Maak gebruik van de vertaalfunctie die Google u biedt, want deze stelt u in staat om alle websites in het Nederlands te kunnen lezen.

© www.flickr.com/photos/maxxp/ lokale toeristische websites Moldavië


Meer organisaties tonen