Lokale toeristische websites Portugal

Steeds vaker probeert men via het internet zijn accommodatie rechtstreeks bij de verhuurder te reserveren en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in Portugal soms oplopen tot wel 40% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter terdege, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen in Portugal het risico loopt dat deze verloren gaan. De gegevens van verhuurders in Portugal kunt u op de volgende manieren vinden: 

Via de gele button accommodaties die u aan de linkerzijde kunt vinden. Hier vindt u lokale toeristische websites Portugal waar u rechtstreeks accommodaties Portugal kunt huren.

Surf naar de website van Turismo de Portugal en ga naar de rubriek 'Vind'. In deze rubriek vindt u de subrubriek 'Waar slapen'. Hier vindt u o.a. een uitgebreid aanbod hotels, appartementen, pensions en campings in Portugal. Dit uitgebreide overzicht kunt u raadplegen via de link accommodaties Portugal
     
Wij hebben ons aangemeld via Google.pt en gezocht naar alle accommodaties in Portugal, die via het internet aangeboden worden. We hebben het voor u eenvoudig gemaakt. Via de link hotels krijgt u alle zoekresultaten van Google.pt Hetzelfde geldt voor appartementen en campings. Maak gebruik van de vertaalfunctie die Google u biedt, want deze stelt u in staat om alle websites in het Nederlands te kunnen lezen.

© Rick Ligthelm | lokale toeristische websites Portugal

 

 

 


Meer organisaties tonen