Lokale toeristische websites Spanje

Steeds meer vakantiegangers proberen hun accommodatie rechtstreeks via het internet bij de verhuurders te boeken. Hier liggen prijstechnische overwegingen aan ten grondslag, want op deze wijze is men in Spanje vaak goedkoper uit, omdat men de tussenpersonen uitschakelt. Toch moet men hier als particulier mee oppassen, want bij aanbetalingen loopt u het risico dat deze verloren gaan. Als u dit niet wilt gaat u naar het reisbureau of schakelt u de diensten van een touroperator in. De verhuurders van accommodaties in Spanje kunt u als volgt vinden: 

Via de gele button accommodaties in de linkerkolom. Hier vindt u particulieren en klein zakelijke eigenaren van accommodaties Spanje die hun accommodaties rechtstreeks aanbieden via Waarheenmetvakantie.nl. Veelal bent u hier goedkoper uit. Pas altijd op met aanbetalingen.   

Het Spaans verkeersbureau heeft op haar site aan de onderzijde van de homepage een zoekmachine staan, die u in staat stelt om in Spanje accommodaties te zoeken en / of te reserveren. Voor deze geavanceerde zoekmachine raadpleegt u de link accommodaties Spanje     

Om u een nog breder aanbod accommodaties in Spanje aan te kunnen bieden hebben wij ons aangemeld bij Google.es Via de link hotels krijgt u alle zoekresultaten van Google.es te zien. Hetzelfde geldt voor de links appartementen en campings. Om alle websites in het Nederlands te kunnen lezen schakelt u de vertaalfunctie van Google in. Veel succes met het zoeken.  

© Pedro Nuno Caetano | lokale toeristische websites Spanje

 

 

 

 

 


Meer organisaties tonen