Lokale toeristische websites Turkije 

Om voordeliger uit te zijn reserveren een toenemend aantal toeristen rechtstreeks via het internet hun accommodatie bij de verhuurder. Als het om accommodatie in hotels gaat leert onze ervaring, dat dit voor Turkije geen verstandige keuze is. Maar al te vaak krijgt men mindere kamers toebedeeld en komen overboekingen helaas vaak voor. Bovendien zijn de prijzen van de all-in reizen van touroperators dermate voordelig, dat het niet loont. In het geval van appartementen en campings kunt u wel voordeliger uit zijn. In Turkije kunt u de accommodaties als volgt vinden:

Via de gele button 'accommodaties' die u in de linkerkolom kunt vinden. Hier bieden particulieren en kleinzakelijk eigenaren van vakantie accommodaties via waarheenmetvakantie.nl rechtstreeks hun accommodatie te huur aan.    

Via de internationale website van het Turks Verkeersbureau worden een beperkt aantal hotel accommodaties aangeboden. Deze accommodaties kunt u voor een deel rechtstreeks boeken. Raadpleeg voor deze hotel accommodaties de link accommodaties Turkije 

De derde manier om rechtstreeks accommodaties Turkije te huren is via Google.tr Via de link hotels krijgt u alle zoekresultaten van Google.com.tr voor hotels. Hetzelfde geldt voor de links appartementen en campings Schakel de vertaalfunctie van Google in om de resultaten in het Nederlands te kunnen lezen. 

Lokale toeristische websites Turkije  © Pedro Nuno Caetano


Meer organisaties tonen