Festiviteiten Slowakije 

In Slowakije spelen cultuur, dans, muziek en folklore een belangrijke rol. Het zal u dan ook niet verbazen, dat er in Slowakije een groot aantal regionale- en nationale festiviteiten plaatsvinden. Vooral tijdens de vakantieperiodes is het aanbod groot en is het moeilijk om een keuze te maken waar u het beste naar toe kunt gaan. 

Enkele voorbeelden van bekende festiviteiten en evenementen in Slowakije zijn: het filmfestival Febiofest, het festival van de geesten en monsters, het Dixieland festival, de folklore festivals, de junifeesten, de Middeleeuwse festivals, het Wilsonic festival en de zomerfeesten van Bratislava. U ziet wel dat de diversiteit van de festiviteiten groot is.

U zult begrijpen dat dit slechts een kleine greep is uit het aanbod festiviteiten in Slowakije. Daarom heeft het Slowaaks Verkeersbureau op haar internationale site voor u een jaarkalender geplaatst waarin u, uitgezonderd de lokale festiviteiten, alle evenementen en festivals kunt vinden. Deze jaarkalender kunt u inzien via de link festiviteiten Slowakije

festiviteiten Slowakije © Daniel Thornton | www.flickr.com/photos/danielthornton/

 

 


Meer organisaties tonen