Lokale toeristische websites Slowakije 

Om voordeliger uit te zijn proberen steeds meer toeristen om hun accommodatie bij de verhuurder via het internet te reserveren. En dat valt wel te verklaren, want de verschillen in prijs kunnen in Slowakije soms oplopen tot wel 45% en dat is in deze dure tijd natuurlijk een welkome besparing. U moet zich echter wel realiseren, dat u bij aanbetalingen in Slowakije altijd het risico loopt dat deze verloren kunnen gaan. Wilt u dit risico niet lopen? Dan kunt u het beste naar een touroperator of reisbureau gaan. De verhuurders van accommodaties in Slowakije kunt u op de volgende manieren vinden: 

Via de gele button accommodaties die u in de linker kolom kunt vinden. Hier vindt u accommodaties van particulieren en klein zakelijke die deze rechtstreeks via waarheenmetvakantie.nl aanbieden. 

U surft naar de website van het Slowaaks Verkeersbureau. Binnen de rubriek Services op de homepage kiest u voor de subrubriek 'accommodation'. Hier vindt u een geavanceerde zoekmachine waarin onder andere hotels, boerderijen, appartementen, pensions en campings in Slowakije zijn opgenomen. U kunt uw zoekopdracht verfijnen, door de wensen waaraan een accommodatie moet voldoen aan te geven. Deze zoekmachine kunt u raadplegen via de link accommodaties Slowakije
     
U kunt uw accommodatie natuurlijk ook vinden via de zoekmachines. Omdat Google ook in Slowakije het grootste aanbod heeft, hebben wij ons aangemeld bij Google.sk Via de link hotels krijgt u alle lokale zoekresultaten van Google.sk Voor de links appartementen en campings geldt hetzelfde. Maak het u gemakkelijk en gebruik de vertaalfunctie die Google u biedt, want deze stelt u in staat om alle sites in het Nederlands te kunnen lezen.


Meer organisaties tonen