Lokale toeristische websites Italië

Steeds vaker probeert men zijn accommodatie rechtstreeks bij de verhuurder te reserveren en schakelt men de diensten van het reisbureau of de touroperator uit. Reden: de prijsverschillen kunnen in Italië soms oplopen tot wel 45% en dat is in deze 'dure tijd' een welkome besparing. Realiseer u echter goed, dat rechtstreekse boekingen niet zonder gevaar zijn en dat u bij aanbetalingen het risico loopt dat deze verloren gaan. De verhuurders van accommodaties kunt u op de volgende manieren drie vinden: 

Raadpleeg de button Accommodaties in de linkerkolom. U ziet dan het actuele aanbod accommodaties Italië die rechtstreeks hun accommodaties via waarheenmetvakantie.nl aanbieden. Dit aanbod varieert dagelijks sterk. Heeft u een leuke accommodatie gevonden,  dan kunt u rechtstreeks informatie opvragen.  

Surf naar de website van het Italiaans verkeersbureau en ga naar de rubriek 'discover Italy' Via deze rubriek krijgt u per regio een overzicht van alle soorten accommodaties in Italië, die u rechtstreeks kunt benaderen. In de meeste gevallen is bij de zoekresultaten uitvoerige informatie beschikbaar. 
     
Wij hebben ons aangemeld via www.google.it en naar alle accommodaties in Italië gezocht, die via het internet aangeboden worden. We hebben het voor u eenvoudig gemaakt. Via de link hotels krijgt u alle zoekresultaten van Google.it Hetzelfde geldt voor de links appartementen en campings. Maak gebruik van de Google vertaalfuctie, want deze stelt u in staat om alle websites in het Nederlands te kunnen lezen.  

lokale websites Italië © Fototeca ENIT / Gino Cianci

 

 

 


Meer organisaties tonen